Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας "Η Ολυμπιάς" συμμετέχει στη δράση μας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας "Η Ολυμπιάς" συμμετέχει ενεργά στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας "Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω" και συγχαίρει όλους τους αρμοδίους αυτής της δράσης.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στο μέτρο του δυνατού να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την τόσο αξιέπαινη κίνηση προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας α πό είδη ένδυσης σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη ώστε να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη μαζί με το χαμόγελο μας και τις θερμότερες των ευχών μας. Κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί πλέον χρέος και καθήκον όλων των φορέων για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στον δρόμο της εξαθλίωσης λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων της σύγχρονης εποχής.

Ας δείξουμε λοιπόν όλοι μας το μεγαλείο της ανθρωπιάς μας συμμετέχοντας μαζικά σε αυτή την τόσο σημαντική δράση και σας γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος μας και όλοι οι Ηπειρώτες του νομού μας θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση όλων των φορέων με ανάλογη δραστηριότητα.

Υπεύθυνοι για την συγκέντρωση των αγαθών μέχρι τις 10/12 είναι τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας πληρ. 6983505618 κ.Καλδάνης Κων/νος.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Καλδάνης Κων/νος
Ο Γεν. Γραμματέας, Παρδάλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου