Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

«Χριστούγεννα για όλους» από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» συμμετέχει ενεργά στην τόσο σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω» και συγχαίρει όλους τους αρμοδίους αυτής της δράσης.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη και
τους φίλους του συλλόγου μας στο μέτρο του δυνατού να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την τόσο αξιέπαινη κίνηση προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας από είδη ένδυσης σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη ώστε να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη μαζί με το χαμόγελο μας και τις θερμότερες των ευχών μας.
Κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί πλέον χρέος και καθήκον όλων των φορέων για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων της σύγχρονης εποχής.
 Τα αγαθά μπορείτε να τα παραδίδεται καθημερινά στο κατάστημα καλλυντικών "ΚΑΤΕΡΙΝΑ" Ν.Χάσου 33, ώρες καταστημάτων και κάθε Τετάρτη από τις 17:00 εως τις 20:00 στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο όπου γίνονται τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, πληρ. 6983505618 & 6947155633.

Για το Δ.Σ
         ο Πρόεδρος                                                  η Γεν. Γραμματέας
Καλδάνης Κων/νος                                                  Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου