Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στηρίζει τη δράση μας






Το ΔΣ του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», αποφάσισε για 3η συνεχόμενη χρονιά, την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου, στην κοινωνική δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω - 2013».
Οι ενέργειες αυτές, εκτός του ότι αποτελούν πολύτιμες ανάσες ζωής και ελπίδας για τους συνανθρώπους μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσβάστακτες πλέον βασικές βιοτικές τους ανάγκες, αποκτούν επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνονται και υποστηρίζονται από όλους τους συμπολίτες μας, σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης και ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ, προτρέπει τα μέλη και τους φίλους όλων των Τμημάτων του να ενισχύσουν, με όποιον τρόπο επιθυμούν (ατομικά και oμαδικά) και τη φετινή δράση αλληλεγγύης της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας αλλαγής χρήσης Αιθουσών του Συλλόγου μας, η συγκέντρωση αγαθών δε θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, όπως κάθε χρόνο, αλλά στο κατάστημα της κεντρικής πλατείας, Γεωργίου Μόδη 15, της Φλώρινας (πρώην πιτσαρία), από 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 18.00-21.00, καθημερινά.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου