Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων στηρίζει τη δράση «Χριστούγεννα για όλους»


Η Ένωσή μας στηρίζει την δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, και θα συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή, συγκεντρώνοντας διάφορα είδη για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας είναι αξιέπαινη και αξιόλογη για να αποδείξουμε όλοι μας, σ΄ αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχει εξαλειφθεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε όλα τα μέλη μας να συγκεντρώσουν είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (μακαρόνια, ρύζι κ.λ.π.), βιβλία, γραφική ύλη και παιχνίδια, προκειμένου να διατεθούν από την Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ένωσής μας, από αύριο Δευτέρα 26-11-2012 έως και την 10-12-2012. Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες και τις καινούργιες μειώσεις των μισθών μας, θα ανταποκριθούν γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν τελειώσει και θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε ένα μέλος ενεργό της κοινωνίας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου