Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει στη δράση

Η Δημοτική Κοινότητα Φλωρίνης ευαίσθητη στα κοινωνικά προβλήματα των δημοτών, αλλά σήμερα και όλων των Ελλήνων, πήρε το μήνυμα των καιρών και αποφάσισε και φέτος να δρομολογήσει τη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω-χαρίζω, γιορτάζω».

Από την κρίση  δοκιμάζεται όλος ο λαός. Δοκιμάζεται όμως και η δική μας αντίληψη για τον συνάνθρωπό μας. Στην δύσκολη στιγμή χρειάζεται το χέρι βοηθείας. Αυτό ακριβώς καλούμαστε να κάνουμε, πάντα μεν, πολύ περισσότερο δε κατά την περίοδο των μεγάλων εορτών.

Ως Τοπικό Παράρτημα του Ε.Ε.Σ  χαιρόμαστε από την διαπίστωση ότι πολλοί συλλογικοί φορείς, με ανακοίνωσή τους δηλώνουν συμμετοχή σε ένα έργο αλληλεγγύης, που υπολογίζεται ότι θα ανακουφίσει αρκετούς συμπολίτες μας. Είναι περιττό να δηλώσουμε τη δική μας συμμετοχή. Θεωρείται δεδομένη. Αυτό το έργο εξάλλου, ως Ερυθρός Σταυρός, το επιτελούμε όλο το έτος και όχι μόνο στις γιορτές.
Θέτομε στη  διάθεση της Δ.Κ.Φ. το έμπειρο σε παρόμοιες δράσεις σώμα των Εθελοντριών  Αδελφών, για να προσφέρει και  εθελοντική προσωπική εργασία.

Από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου